Diensten

Diensten

Zoekt u een betrouwbaar en vakkundig bouwbedrijf? Aannemersbedrijf J.H. Ouderkerk is gespecialiseerd op het gebied van verbouwingen, onderhoud, betonwerk en agrarische projecten. Inmiddels hebben wij veel van deze diensten in de regio met trots opgeleverd. Aan de hand van een aantal projecten hopen wij u een indruk te kunnen geven van wat wij voor u kunnen betekenen. 

Onze diensten | Badkamerrenovatie J.H. Ouderkerk

Verbouw en onderhoud 

Van het wijzigen van een raam- of deuropening tot het geheel renoveren van badkamers en complete woningen. Bekijk onze foto’s van afgeronde verbouwingen.

Betonwerk

Voor degelijk betonwerk inclusief de maatvoering, voor fundaties, monolietvloeren en prefabbeton kan fa. J.H. Ouderkerk veel voor u betekenen. Bekijk het fotoalbum over projecten met betonwerk.

Onze diensten | Agrarische projecten J.H. Ouderkerk

Agrarische projecten

Voor een stal welke voldoet aan de modernste eisen, voor een wagenberging voor uw materieel maar ook voor sleufsilo’s voor uw gras heeft u aan ons een betrouwbare, degelijke bouwpartner. Bekijk de foto’s van agrarische projecten.

Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een volledige renovatie, u kunt ons overal voor inschakelen. Wij denken met u mee in de verbouwing van uw woning of bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies op maat.